Opublikowano: 11.10.2021

Do Obsługi Kuchni i Sali Restauracyjnej, 3 osoby

Profil stanowiska: Poszukujemy osób z orzeczoną niepełnosprawnością w stopniu znacznym, chętnych do przyuczenia, a następnie pracy na stanowiskach: – DO OBSŁUGI KUCHNI I SALI RESTAURACYJNEJ – 3 osoby w ramach projektu Zakład Aktywności Zawodowej “Zdrowa kuchnia” – Stacja Zero.

Wymagania: – niepełnosprawność w stopniu znacznym – wiek 18-64 lata – nie pobiera emerytury, ani zasiłku przedemerytalnego, ani zasiłku rehabilitacyjnego – bezrobotny – zamieszkuje, lub do niedawna zamieszkiwał obszar rewitalizacji Łodzi

Oferujemy: – Wsparcie i poradnictwo psychologiczne – Przyuczenie do wykonywanej pracy – Warsztaty z doradcą zawodowym – Możliwość rozwijania zainteresowań – Poznanie innych uczestników, integrację i wspólne spędzanie czasu – Zajęcia rehabilitacji – Zdobycie cennego doświadczenia zawodowego – Pracę w warunkach dostosowanych do potrzeb osób niepełnosprawnych – Wynagrodzenie w wysokości 1540zł brutto miesięcznie – Pracę na 0,55 etatu

Miejsce pracy: ZAZ “Zdrowa Kuchnia” – Stacja Zero

Miejsce: Łódź

Okres publikacji: 2021-10-05 – 2021-11-04

Podpis: Emila

Telefon: 42 616 06 20

E-mail: ewilk@tpn.org.pl

Podziel się
Fundacja Łódź Akademicka posiada praktyczne doświadczenie w organizacji warsztatów oraz konferencji w formule zdalnej przy wykorzystaniu transmisji na odległość. Fundacja jest członkiem programu TechSoup Polska i posiada niezbędne licencje oraz oprogramowanie do organizacji szkoleń i spotkań dla grupy nawet 500 osób w trybie zdalnym. Jeśli sytuacja epidemiologiczna uniemożliwi organizacje konferencji w formule stacjonarnej, podejmiemy się organizacji wydarzenia z wykorzystaniem narzędzi do transmisji, szkoleń i pracy zdalnej.
Informacja o dofinansowaniu konferencji